Alege lenjerii de pat pentru orice dormitor

lenjeriiIn ziua de azi este mai usor ca niciodata sa alegem cele mai grozave lenjerii de pat, fara a mai fi nevoie sa irosim ore intregi prin magazine in cautarea celor mai potrivite, pentru ca totul se poate desfasura din confortul propriei locuinte, cu ajutorul casanewconcept.ro. Aici sunt disponibile o multime de astfel de produse, din diferite categorii, pentru toate nevoile si preferintele si, cu siguranta, nici un client nu va fi dezamagit de alegerea facuta.

Diferite categorii

Aici pot fi achizitionate cele mai grozave lenjerii de mai multe tipuri, iar cele mai cautate sunt cele din bumbac 100%. In schimb, nu trebuie omise nici cele satinate, din catifea, de lux, din colectia Hobby, Cocolino, pufoase sau din microfibra.

Pentru orice dormitor

Fiecare dintre acestea pot fi gasite in mai multe modele, unele fiind simple, clasice intr-o singura culoare sau doua, ideale pentru dormitoarele parintilor, insa si cei mici vor avea de unde sa aleaga cele mai distractive si colorate variante. In plus, si dimensiunile propuse sunt ideale pentru toate tipurile de paturi.

Doar produse de calitate

La casanewconcept.ro sunt comercializate doar produse de calitate, motiv pentru care produsele arata grozav, dar sunt si foarte usor de intretinut, iar orice regula importanta este mentionata pe ambalaj. Fibrele rezista bine in timp si promit o lunga durata de viata, insa pentru performante maxime din acest punct de vedere este esentiala evitarea substantelor de innalbire si spalarea la masina la o temperatura mai ridicata de 40 de grade.

Avantaje online

Pentru ca este un magazin online nu numai ca se economiseste timp, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fara a mai lua in calcul promotiile si ofertele propuse precum cele de tipul 1+1 gratis. Mai mult, se asigura si transport gratuit prin curier la fiecare comanda de 399 de lei.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com