Am doua aparate si am scos unul la vanzare

Stiind ca se apropie ziua mea de nastere prietenii m-au tras de limba ce mi-as dori de ziua mea, eu le-am spus ca vreau un aparat foto care sa si filmeze sa il pun pe un trepied pentru a filma cursurile pe care le tin, pentru ca m-am saturat sa filmez cu telefonul.

Eu nu m-am gandit ca ei mi-ar cumpara un aparat foto, de fapt nu mi-a trecut deloc prin cap ca mi-ar cumpara cineva un aparat atat de scump.

Si cum sunt obisnuit sa-mi fac singur cadoua acele produse pe care mi le doresc, am cautat ceva pe site-utile de anunturi gratuite, pe olx.ro nu am gasit nimic care sa se incadreze in bugetul meu si sa aiba caracteristicile mele, dar tot cautand am dat peste un anunt pe  www.e-devanzare.ro cu un aparat exact pe gustul meu.

Dar surpriza a venit de ziua mea, cand prietenii mei au venit la mine cu un alt aparat foto nou-nout si mai performant decat ce luasem eu. Asa ca acum am doua aparate foto si e inutil sa pastrez doua, e o risipa. Asa ca unul il scot la vanzare, adica pe cel cumparat de mine, pentru ca nu ar fi politicos sa il dau pe cel primit cadou.

Asa ca daca vrea cineva un aparat foto SH, il astept sa ma contacteze, intre timp il pun la vanzare pe site-urile de anunturi gratuite olx.ro si e-devanzare.ro sper sa il vand cat mai repede.

De vanzare aparat foto anunturi gratuite

 

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com