Avantajele alegerii unui sistem de supraveghere HDCVI Dahua

sistem de supraveghere HDCVI DahuaDahua este un producator de sisteme de supraveghere video exterior si interior, care se bucura de un bun renume, la nivel international. Din 2001 pana in prezent a primit peste 20 de premii. De asemenea, are certificate de calitate de la ULC, RoSH, FCC, CE, CCC si ISO9001-2000. Dahua pune accent pe tehnologie, inovatie si detalii, angajatii sai intelegand importanta crearii unor solutii profesionale de monitorizare si supraveghere pentru clienti. Scopul companiei este sa devina cel mai mare producator din China si camerele ei video sa fie cele mai cumparate, la nivel global. Principala strategie este de a investi constant in dezvoltare tehnologica, nivelul calitatii atingand mereu noi standarde. In acest sens, este important pentru Dahua sa aiba clienti multumiti, incepand cu cel mai mic client, pana la consultantii profesionisti in materie de securitate. Filozofia companiei este sa creeze un ciclu in care compania este responsabila de angajatii sai; la randul lor, angajatii sunt responsabili de clienti; iar in final, clientii contribuie la dezvoltarea companiei. Cu astfel de principii, este de la sine inteles ca orice sistem de supraveghere video interior sau exterior vei alege, acesta nu te va dezamagi.

Industria a trecut demult de la definitie standard la inalta definitie, iar sistemele de supraveghere Dahua au reusit in permanenta sa tina pasul cu cerintele legate de rezolutie si de micsorare a costurilor. Astfel, compania a dezvoltat propriul software care permite transmisia HD de la distante mari, la un cost mic, astfel incat clientii sa isi permita sisteme complexe cu instalare pe scala larga. Acesta este, de fapt, unul dintre marile avantaje date de o camera de supraveghere HDCVI. Alt avantaj, asa cum s-a mentionat anterior, este rezolutia inalta la care poate inregistra o camera video Dahua. Instalarea camerei se face foarte simplu – in plus, SKUT ofera suport tehnic la nivel national pentru toti clientii sai. Desi functionalitatile camerelor de supraveghere Dahua sunt complexe, meniul cu setari este simplu de utilizat.

Camerele Dahua sunt foarte eficiente, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, datorita ledurilor cu infrarosu. Inregistreaza analog si imaginile pot fi urmarite in timp real, de la un calculator. Folosind un singur cablu, camera inregistreaza atat video, cat si audio, posesorul ei detinand controlul si urmarind totul pe un monitor. Din HDCIV, imaginile se transforma usor in HD, fara a se intrerupe, fara miscari incetinite, fara comprimare, mentinand imaginea HD originala.

Nici pretul nu este deloc de neglijat. De exemplu, un kit Dahua format din DVR HDCVI Standalone cu 4 canale, plus doua camere Dahua bullet HAC-HFW1100S cu doi ani garantie, are un pret de doar 827 lei. Este kitul ideal daca vrei sa supraveghezi mai multe zone deodata, atat in exteriorul casei sau sediului, cat si in interiorul sau.

Profesionistii din industria securitatii stiu cat de important este un HDD intern pentru camerele de supraveghere. Tocmai de aceea SKUT pune la dispozitie o gama larga de hard disk-uri, incepand de la 299 lei, cum este WESTERN DIGITAL WD Blue 500 GB. Acesta are o viteza de rotatie de 7200 rpm, cu buffer de 16 MB.

Cu functionalitati impresionante este si kitul cu 16 canale HVR Standalone DAHUA DVR1604HF-U, care are un pret de 5.989 lei. DVR-ul Hybrid suporta 4 camere 1080p, 8 camere 720P sau 16 camere IP D1. Suporta 8 HDD-uri Sata sau 6 HDD-uri si un CD/DWD Rewritable, maxim 24 TB. Conexiunea se poate realiza prin urmatoarele protocoale de retea: FTP, TCP/IP, Email, DHCP, UDP, DNS, PPPOE, IPfilter sau DDNS.

La aceste DVR-uri se pot conecta mai multe modele de camere de supraveghere bullet de exterior Dahua (modelul HDCVI DAHUA KM-7010CVI costa 314 lei), Dahua de exterior IP (modelul DAHUA SD6982A-HN are un pret de 7.335 Lei), Dahua speed dome (modelul HDCVI DAHUA SD6C120I-HC poate fi cumparat la 3.311 lei), Dahua IP Box (modelul DAHUA IPC-HF3200P are pretul de 1.578 Lei) sau camera de supraveghere de interior precum Dahua box (modelul HDCVI DAHUA KM-4100CVI costa 417 lei).

Tot sub marca Dahua mai gasesti in magazinul SKUT yale electromagnetice (586 lei), videointerfoane IP (647 lei), DVR auto (2.127 lei), doze montaj aparent (65 lei), alimentator de 24V pentru modelul Dahua PS24 DH-VTNS1060A, precum si un model de suport care se aplica pe perete pentru posturi interioare DAHUA VTBS1100.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com