Castig la 4.5 milioane de euro la loto 6/49

castig la lotoNu exista persoana care, cumparand biletul la loto saptamana de saptamana sa nu viseze la momentul in care norocul ii va surade si viata i se va schimba. In peste cei 100 de ani de cand Carol I a aprobat infintarea loteriei romane, jocul loto 6/49 a facut nenumarati romani milionari in Euro peste noapte, recordul de castig fiind obtinut in 2009 in valoare de 11 milioane de dolari.

Castigatorul din aceasta saptamana primeste mai putin de jumatate din aceasta suma insa chiar si asa este mai mult decat de ajuns pentru a ii schimba viata. In perioada dintre anuntarea numerelor si confirmarea faptului ca exista un castigator la categoria I de saptamana aceasta si momentul in care norocosul proaspat milionar s-a prezentat sa isi revendice banii, se stia doar ca acesta a fost jucat in Targul Jiu.

In timp ce se faceau speculatii asupra identitatii castigatorului, casiera agentiei unde s-a jucat biletul marturisea ca ea a crescut in loterie, prelund aceasta meserie de la mama sa si totusi nu s-a asteptat vreodata sa se joace un bilet castigator la categoria I chiar la ei in agentie, desi cunoaste multi pasionati ce joaca numeroase variante sau isi petrec timpul pe internet, pe forumuri ori site-uri de specialitate. In acelasi timp, numerosi castigatori ale unor castiguri mai mari sau mai mici se grabeau sa ofere sfaturi in legatura cu gestionarea banilor. Nu sunt putini cei carora astfel de castiguri bruste si neasteptate le-au luat mintiile si s-au trezit fara nimic aproape la fel de brusc cum i-au castigat. Cei cumpatati insa, precum unul dintre castigatorii din 2004 pe care presa l-a supranumit ‘Nea Gica’, asigura ca un astfel de castig poate fi indeajuns pentru o viata confortabila pana la sfarsitul zilelor, atata timp cat omul investeste cu cap, face depozite mai mici la diverse banci si cel mai important nu se lasa coplesit de mirajul banilor.

Martea aceasta, fericitul castigator s-a prezentat sa isi revendice banii insa pe motive usor de inteles a ales sa nu i se dezvaluie identitatea. Astfel de povesti insa hranesc apetitul pentru jocurile loteriei , cum demonstreaza faptul ca si vanzarea de bilete creste de cate ori se castiga categoria I. Sunt atatea tipuri de jocuri loto si la urma urmei, cine nu joaca, nu castiga.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com