Cata suferinta si cate regrete poti avea in suflet

Cata suferinta si cate regrete poti avea in suflet …dupa ani si ani in care ai facut o multime de lucruri doar ca sa fie BINE ….si descoperi ca cel pentru care le-ai facut…nu numai ca nu le recunoaste …ba are tupeul sa spuna ca nimic din ce ai facut …nu ai fi facut …si te mai face si nebuna si in alte feluri….? Cum sa mai justifici tu…in fata ta , ca ai facut bine ceea ce ai facut ? Cum sa mai traiesti tu , stiind cat te-ai neglijat pe tine din toate punctele de vedere ani si ani… si ai ajuns nu in postura de a nu ti se recunoaste nici un merit , ba dimpotriva , sa fii tot tu cea acuzata de toate relele posibile ?

Bautura sa fie scuza ? Nuuuu…. pentru ca omul la bautura spune FIX ce crede de fapt ! Daca ce spune chiar crede…. e clar ca ai fost o idioata care in loc sa-si vada de binele EI , si-a mancat ani din viata incercand sa aiba o viata frumoasa alaturi de un om pe care l-a iubit , inchipuindu-si ca ea va scoate la suprafata sufletul deosebit pe care il intuia ( gresit ! ) in cel de langa ea !

Aveti grija de cine va indragostiti… nu fiti prosti… proaste ! Cand cel/cea iubita da semne ca e un /o nemernic/a… nu incercati sa-i gasiti scuze fara sa si le ceara…. ca o /il iubiti…

Daca se comporta ca o curva de om, atunci e curva de om !

NU CAUTATI SI NU GASITI VOI SCUZE !

Curva… va fi curva oricum ati incerca voi sa o spalati de pacate !

Hai trezirea la realitate … pana nu e prea tarziu !

Pentru unii… e cam tarziu !

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com