Cei mai mari iluzionisti

iluzionistiAm facut un top cu cei mai mari iluzionisti. Este un top facut de mine asa ca daca nu va convine ceva, lasati comentariu.

Pe primul loc David Copperfield – David Copperfield a fost unul dintre cei mai de succes iluzionisti din toate timpurile, castigand o avere din showrile pe care le facea. Detine 11 recorduri in Guinness World Records, A fost nominalizat la Premiile Emmy si a avut foarte multe turnee.

Pe al doilea loc David Blaine – Cred ca toata lumea a auzit de acesta , toata lumea a vazut de ce este in stare acest tanar. Dupa ce a stat inchis intr-un bloc de gheata in Times Square ( New York ), David are si mai multi fani . Levitatiile pe care le face, trucurile cu carti, cascadoriile ( daca le pot spune asa ) sunt impresionante si de aceea multi il considera ciudat.

Pe al treilea loc este Criss Angel – Un tanar care a reusit sa se faca cunoscut tot prin iluzii inexplicabile care socheaza publicul. Tin minte ca prima oara cand am vazut un clip cu Cris Angel , acesta a “despicat” o femeie in doua parti. Bineinteles ca era o iluzie dar nu multi si-au dat seama in ce consta .

Felicitari tuturor pentru ceea ce au facut sau fac in continuare!

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com