Cel mai ieftin aragaz nou. Reduceri la aragaze

Bunica mea are un aragaz foarte vechi, cand am fost ultima oara la ea am vazut ca aragazul ala are o multime de probleme si imi este teama sa nu se produca accidente datorita unor scapari de gaze, asa ca mi-am propus sa ii cumpar un aragaz nou.

Batranii sunt putin rupti de realitatea cruda a preturilor la electrocasnice credea ca un aragaz costa sub 100 lei, dar vreau sa o ajut pentru ca ea ma crescut cand eram mic si am hotarat sa acopar eu diferenta de bani pana la costul real al unui aragaz ieftin si bun, fara sa stie ea cat a costat in realitate.

Asa ca am inceput sa caut prin magazinele online si offline sa vad care este cel mai ieftin aragaz nou poate gasesc si ceva reduceri sau promotii dar care sa ofere si standarde de siguranta optime si sa aiba toate functionalitatile care fac viata mai usoara unei batrane.

Din toate ofertele m-am oprit la modele de 3 aragaz

– Aragaz Samus SM350ANS, alb cu 4 arzatoare , cuptor cu geam termoizolant dublu, la cel mai mic pret pe care l-am gasit 549 lei, detalii aici.

– Aragaz METALICA F4 cu 4 arzatoare, cuptor pe gaz si tava cuptor la 579 lei vezi oferta aici

–  Aragaz Arctic AMN4  tot cu 4 arzatoare, cuptor si spatiu de depozitare vase la cel mai mic pret 499 lei (reducere de pret de la 699 lei) vezi oferta aici.

– Aragaz GORENJE G51101IWO  este un aragaz foarte bun, recomandarea mea, are 4 arzatoare, cuptor pe gaz, usa cuptor dubla si compacta si aprindere electrica, o garantie de 2 ani,  la pretul de  799 lei, vezi oferta aici.

Toate modelele au 2 ani garantie, dar mi-a fost greu sa ma decid la inceput aragazul gorenje chiar daca este mai scump este de la o firma cunoscuta pentru fiabilitate ridicata, in plus are aprindere electrica, nu mai are nevoie de chibrit pentru a aprinde argazul, dar nu stiu cum se va descurca bunica cu asta, la 70 de ani cam greu te adaptezi la tehnologiile mai noi. Argazul Hansa are avantajul ca are un pret foarte bun, o reducere de pret foarte buna, si are tot ce este necesar la un aragaz obisnuit.

Pana la  urma m-am decis la aragazul Hansa, deoarece prefer sa cumpar cel mai ieftin argaz nou si bun si de diferenta de bani sa ii cumpar un cuptor cu microunde ieftin cu ajutorul caruia sa incalzeasca rapid mancarea sa nu mai fie nevoita sa dea drumul la aragaz.

Daca ai gasit un model de aragaz mai ieftin decat acestea te rog sa lasi un comentariu, la fel daca ai gasit ceva reduceri foarte buna.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com