Cele mai mari greșeli pe care le poți face la pariuri sportive live

 

Portrait of an angry businessman at his laptop, on gray background

Portrait of an angry businessman at his laptop, on gray background

În rândul pasionaților de pariuri sportive, pariurile live reprezintă o armă cu două tăișuri: pe cât de rapid se pot câștiga bani frumoși, pe atât de repede se poate ajunge la faliment. Atunci când alegi să pariezi live, trebuie să știi că există anumite reguli pe care trebuie să le respecți pentru a putea avea succes. În continuare îți voi prezenta cele mai mari greșeli pe care le fac pariorii. Asigură-te că nu le repeți și tu!

Top greșeli pe care le faci atunci când pariezi live

Lipsa de concentrare și seriozitate – Acesta este una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le poți face atunci când alegi să pariezi live. Este absolut esențial ca tu să fii 100% concentrat la partida pe care urmează să pariezi și este foarte important să nu fii obosit, băut sau sub influența altor substanțe ce îți pot afecta capacitatea de a te concentra. Nu paria niciodată de plictiseală sau doar de dragul de a paria.

Nu urmărești partida în direct – Nu trebuie să te bazezi exclusiv pe statisticile oferite de agențiile de pariuri online. Acestea pot fi actualizate cu o mică întârziere sau pot fi eronate. Este recomandat să pariezi în timp real doar atunci când urmărești cu ochii tăi evenimentul sportiv pe care vrei să-ți încerci norocul. Chiar și dacă vizionezi partida trebuie să fii cumpătat: dacă o echipă domină clar nu înseamnă neapărat ca va și reuși să înscrie, sau că va câștiga partida la handicap. Stabilește-ți strategia înainte de începerea partidei și nu te baza numai după situația de moment a jocului – care se poate schimba în mod dramatic de la minut la minut.

Pariezi live pe echipe despre care nu știi mare lucru – Te-ai uitat la cotele oferite de agenția de pariuri sportive la care vrei să pariezi și ai mizat pe favorită. GREȘIT! Dacă nu cunoști stilul de joc al echipei, abilitățile acesteia, jucătorii, forma fizică sau orice alt detaliu legat de aceasta, este recomandat să NU pariezi pe ea. Poate o să ai noroc de câteva ori, dar nu este o abordare corectă, trebuie să știi pe cine pariezi pentru a nu avea surprize neplăcute și pentru a nu-ți irosi banii.

Te enervezi rapid și pierzi controlul – O altă greșeală întâlnită frecvent atunci când se pariază live, este legată de lipsa autocontrolului. Înainte de a paria în timp real, este foarte important să îți construiești propria strategie de care să te ții, luând în calcul și faptul că vei avea și serii de pariuri pierzătoare.

pariurix-articole-santamia-2

 

Mulți pariori își pierd cumpătul atunci când alegerea făcută este una necâștigătoare și, mizează necontrolat o sumă mai mare pentru a-și recupera pierderile. Această situația cauzează deseori falimentul băncii parilorilor. Dacă efectiv nu îți iese nimic și ai o zi proastă, fă o pauză, ia-ți una sau două zile libere, desconectându-te de la fenomen, pentru ca apoi să revi – în momentul în care ai mintea limpede și poți paria fără să te implici emoțional.

Folosești în mod complet haotic opțiunea de Cash Out – Să închizi sau să nu închizi pariul? Te frămânți, eziți, te decizi, te răzgândești, trece timpul și se schimbă soarta partidei. Decizia de a închide pariul nu trebuie luată la cald, ci trebuie planificată dinainte de începerea partidei. Dacă nu ai un plan cu privire la acest aspect, vei rata șansa de a face Cash Out în momentele în care era ideal să o faci și vei închide de multe ori pariurile prea devreme. Există și strategii care presupun evitarea totală a acestei funcții. Nu există o variantă ideală, cu sau fără, însă cert este că cel mai bine este să stabilești ceva în prealabil și să faci alegeri bazate pe anumite criterii clare, bine-definite.

Dacă vei face tot posibilul pentru a evita greșelile enumerate mai sus, vei vedea că balanța contului tău va arăta mult mai bine. Nu uita să răsfoiești experiențele celorlalți pariori de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de profil de la noi din țară. Vei economisi timp, bani și vei ajunge mai repede la o formulă câștigătoare dacă înveți din greșelile altora.

 

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com