Cluj Napoca – capitala oportunitatilor din Ardeal

Cand vorbim de orasul Cluj-Napoca, denumit si “Inima Ardealului”, ne gandim in primul rand la cel mai mare oras din Transilvania, un oras recunoascut in primul rand pentru oportunitatile de studii superioare pe care le ofera, dar si pentru cele de cariera, petrecerea timpului liber, distractii, etc.

Cluj atrage anual peste 100,000 de studenti, iar  multi dintre ei se stabilesc aici, cladindusi o viata si o familie in acest minunat oras. Asta duce la o expansiune accelerata a orasului de la un an la altul si bineinteles la cresterea oportunitatilor pe care le ofera acesta.

Studii superioare:

In Cluj gasesti cele mai renumite Universitati din Romania, dintre care Universitatea Babes-Bolyai, Universitatea Tehnica UMF (Universitatea de Medicina si Farmacie), Academia de Muzica si Universitatea de Arte, dar si alte universitati  cum sunt Bogdan Voda, Cantemir si Sapientia. Toate aceste universitati ofera o gama variata de specializari, pentru ca fiecare tanar care alege sa-si continue studiile aici, sa aiba de unde alege in functie de propriile preferinte.

cluj Napoca

Cariera:

Fiind un oras in expansiune, tot mai multe companii isi deschid sedii in Cluj, iar multe dintre acestea recruteaza angajati direct din facultate, oferindu-le oportunitati de dezvoltare personala si profesionala. Incepand cu 2014 de exemplu, Cluj-Napoca este recunoscut ca fiind orasul cu cei mai multi softisti pe cap de locuitor.

Evenimente in Cluj:

Fiind un oras cultural, Cluj-Napoca ofera o varietate de alegeri, atunci cand vrei sa faci ceva aici. De la teatru la film, de la cafenele la cluburi, activitati sportive si expozitii, pe toate le gasesti aici si multe altele. In acest oras ai tot timpul cate ceva de facut, ca este zi sau noapte, weekend sau o simpla zi din timpul saptamanii.

Cred ca orasul Cluj-Napoca ofera mult mai multe oportunitati decat cele precizate mai sus, dar va las pe fiecare dintre voi sa le descoperiti singuri!

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com