Coenzima Q10 – beneficii si preturi

coenzima-q10Coenzima Q10, descoperita in anul 1957 de catre Frederick Crane, este substanta care raspunde de producerea energiei la nivel celular. La cativa ani de la descoperirea coenzimei Q10, s-au facut cercetari si teste pe pacienti bolnavi pentru a se vedea beneficiile acesteia in diverse boli. In urma cercetarilor s-au constatat efectele benefice ale acesteia, in boli precum cancerul de san, dar si a celorlalte tipuri de cancer, totodata observandu-se si vindecari sau ameliorari majore la pacientii suferind de boli ale inimii. Coenzima Q10 se recomanda a fi administrata pe langa tratamentul medicamentos, deoarece aceasta ajuta la tratarea si imunizarea organismului.

In urma testelor s-a descoperit faptul ca, folosindu-se coenzima Q10, celulele canceroase sunt invatate sa se sinucida singure (acestea pierzandu-si capacitatea de a se autodistruge prin moartea lor programata) fara a fi afectate celulele normale.

De asemenea, in urma cercetarilor s-a demonstrat faptul ca organismul uman produce o cantitate suficienta de coenzima Q10 pana in jurul varstei de 30 de ani, cantitatea scazand odata cu inaintarea in varsta. Administrata in dozele specifice fiecarei boli in parte, coenzima Q10 este capabila sa vindece organismul bolanvului de cancer sau suferind de afectiuni ale inimii, acesta putand sa isi recapete viata normala.

Pretul coenzimei Q10 difera in functie de producator, de distribuitor, de numarul de pastile aflate in flacon, dar si in functie de cantitatea de substanta pe care o contine fiecare pastila in parte. O simpla cautare pe internet dupa „coenzima Q10 pret” poate genera o lista cu preturile si distribuitorii acestor suplimente alimentare extrem de benefice in anumite boli. Site-uri precum www.produseprovita.com pun la dispozitia clientilor coenzima Q10 in mai multe dozaje, benefice diferitelor afectiuni. Cantitatea maxima recomandata de producator care poate fi administrata fara a se consulta un medic este de 200mg / zi. In functie de gravitatea bolii si numai la recomandarea medicului, dozajul zilnic poate fi marit, acest lucru stabilindu-se in urma analizelor amanuntite pentru ca actiunea coenzimei Q10 sa fie benefica bolii pentru care se administreaza.

In cazul persoanelor trecute de 50-60 de ani, cantitatea de coenzima Q10 din organism este sub jumatate fata de cantitatea normala, tocmai de aceea este recomandat sa se administreze aceasta substanta ca supliment alimentar, aceasta ajutand la mentinerea sanatatii.

Indiferent ca se doreste imunizarea organismului prin suplimentarea coenzimei Q10 din organism, adiministrandu-se sub forma de produse naturiste, sau la recomandarea medicilor, pentru vindecarea sau ameliorarea diferitelor afectiuni, se poate spune ca denumirea ei de „scanteia vietii” si-a castigat locul bine meritat.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com