Consum lapte de capra de la o ferma din Galati

Am tot citit pe internet ca laptele de capra este mult mai sanatos decat laptele de vaca, cica structura moleculara si compozitia este mai apropiata de laptele matern si din acest motiv este mult mai compatibil pentru consumul uman.

Mie imi place foarte mult laptele, dar de un timp laptele de vaca imi produce un anumit disconfort la stomac, si am ajuns s ail evit chiar daca imi place mult.

Mi-a fost recomandat ca la copiii mici sa le dau doar lapte de capra si nu lapte de vaca, si asta a fost un motiv suficient de solid sa ma reprofilez.

Am cautat in Galati o ferma d eincredere de unde sa pot cumpara lapte de capra proaspat (am putin incredere sa cumpar din super marchet, nu stii cat este intradevar lapte de capra si cat altceva, apoi ei ii mai extrag din grasimi pentru a face branzeturi) si am gasit undeva in Bariera Traian. daca esti din Galati si te intereseaza si pe tine laptele de capra ii poti contacta pe cei de la ferma

Nu stiu daca se poate face iaurt de casa din laptele de capra, deoarece iaurtul preparat in casa este mai sanatos decat cel din comert. Se digera mai usor si se asimileaza mai bine iar datorita bacteriilor benefice ajuta la refacerea florii intestinale. Ma gandesc ca un iaurt facut din laptele de capra ar trebui sa fie si mai sanatos.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com