Cum obtinem carnetul de conducere

permisul de conducereCarnetul de conducere este un necesar in zilele noastre, iar procedeul prin care trece o persoana pentru a beneficia de acest carnet de conducere nu este tocmai simplu. Totul incepe prin inscrierea la o scoala de soferi, fie ca o alegeti dvs. la intamplare, fie ca mergeti pe o anumita recomandare. Scoala de soferi trebuie sa asigure conditiile necesare pentru ca dvs. sa invatati cat mai repede si cat mai usor regulile si restrictiile pe care le avem la volan.

O sa incepeti sa faceti orele de condus pe o masina special modificata pentru ca dvs. si instructorul dvs. sa fiti in siguranta in trafic pentru ca inca nu stiti sa conduceti cum trebuie si daca se intampla ceva in trafic, instructorul sa poata actiona pedala de frana sau de ambreaj. Pe langa aceste ore total necesare, mai trebuie sa urmati un curs care va educa in privinta regulilor de circulatie, asta fiind partea teoretica. Aceste cursuri se tin intr-o sala special amenajata pentru asa ceva si este condusa tot de un instructor auto atestat pentru asa ceva.

In paralel cu aceste doua cursuri care deja le practicati, pentru a va imbunatati cunostintele si pentru a va testa abilitatile de conducator auto, trebuie sa faceti niste teste, de preferat teste auto online, pentru ca sunt mult mai accesibile si usor de completat. Dupa ce va obisnuiti si cu aceste chestionare auto 2013, incercati sa obtineti punctajul minim de fiecare data cand faceti teste drpciv, ca sa va puteti obisnui cu majoritatea intrebarilor existente acolo. Repetati aceste teste auto cat puteti de mult pentru ca pe langa cele doua cursuri, aceste teste va completeaza cunostintele si va fac sa va simtiti mult mai relaxat in timpul adevaratului test auto drpciv.

Odata cu terminarea celor doua cursuri, urmeaza testarea propriu-zisa in care dvs. urmeaza sa dati un test in sala de testare, test care este identic ca si grafica si structura cu testele auto categoria A,B,C,D sau E pe care le-ati repetat, iar in functie de rezultatul testului dvs., puteti trece la testarea practica. Testarea practica are loc daca obtineti un minim de 22 de puncte din 26 disponibile. Fiecare intrebare, reprezinta un punct. Daca reusiti sa treceti cu bine de aceasta testare, urmeaza testarea practica, in care sunteti acompaniat de un politist care trebuie sa va puncteze sau sa va depuncteze felul in care dvs. sofati. Daca reusiti sa treceti si peste aceasta testare in urmatoarele doua saptamani, urmeaza sa intrati in posesia carnetului de conducere.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com