Cum poti gasi o cazare buna in Maramures?

Pentru cine cauta cazare in Maramures va ramane placut surprins de multimea ofertelor de cazare existente in aceasta zona turistica a Romaniei. In Maramures oferta turistica este foarte bogata, de la excursii pe munte şi sporturi extreme la turism cultural şi religios. Indiferent de anotimpul în care le veţi vizita, aceste locuri au magia lor şi farmecul lor special şi vă veţi găsi astfel în mijlocul naturii pure şi a împrejmuirilor de vis. Natura generoasă oferă posibilităţi extraordinare pentru pace şi recreere.

cazare in maramures
… porti masive construite in stil maramuresan, o multime de pensiuni in Maramures, care va ofera cazare in Maramures si posibilitatea cunoasterii obiceiurilor si traiului oamenilor din Maramures. Veti gasi aici un taram magic, taramul dacilor liberi, stramosii maramuresenilor, ultimul popor liber pe vremea Imperiului Roman. Legende si ruine va vor duce inapoi in timp si ve-ti redescoperi senzatia curajului de a fi cu adevarat liber.

Pensiuni in Maramures, gasiti sute de unitati, toate amenajate în stil Maramureșan cu ștergare și covoare lucrate manual , iar dacă ești doritor de autentic și vrei să simți cu adevărat ce înseamnă viața într-o familie dintr-un sat din Maramureș, atunci marchează pe hartă Maramuresul și hai la drum. Vei fi întâmpinat cu pită coaptă pe vatră și horincă de cei mai simpli și frumoși oameni care abia așteaptă să îți povestească despre viața lor și despre tradițiile locului.

Daca veti cauta cazare in Maramures, ospitalitatea locuitorilor din Maramures va va fermeca, relieful specific oferind vizitatorului in sentiment al locului ancorat in traditiile si stilul de viata vechi de secole.

Acolo totul este asa cum ai auzit din povesti – obiceiurile si traditiile maramuresene s-au conservat pana in cele mai mici amanunte iar peisajele sunt minunate, indiferent ca e iarna sau vara. Daca la toate aceste ingrediente mai adaugam ospitalitatea localnicilor, pe care o vei simti doara daca vei cauta cazare la o peniune in Maramures, arhitectura specifica zonei cu portile de lemn sculptat, interioarele amenajate cu bun-gust si decorate cu tesaturi traditionale, o sa obtii imaginea Maramuresului vechi de sute de ani.

Daca tot veni vorba de tesaturi, poti admira sau proba costume traditionale maramuresene la fiecare pensiune in Maramures, cu gazde primitoare, rumene la obraji care va intampina cu o horinca de prune, delicioase bucate din propria gospodarie.

Arhitectura constructiilor din cadrul pensiunilor este specifica zonei din maramuresul istoric, mancarea si prajiturile sunt pregatite dupa retete specifice zonei de catre gazdele pensiunilor si nelipsita horinca de Maramures o sa va asigure un sejur de neuitat.Cand cauti cazare in Maramures, arunca o privire pe site-ul CazareMaramures.ro unde vei gasi o multime de unitati de cazare si alege locul unde vrei sa te cazezi in Maramures.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com