Cum sa desenezi corect un flyere

Doresti sa iti promovez evenimentul dar nu stii inca care este cea mai buna solutie ? Noi am incercat toate posibilitatile si putem sa va spunem cu mare incredere ca orice eveniment este promovat corect atunci cand se apeleaza la promovarea online cat si la cea offline.

Daca promovarea online are un cost destul de ridicat, dorim sa va prezentam alternativa des intalnita in randul patronilor de cluburi si discoteci. Astazi dorim sa va prezentam o metoda simpla si eficienta de promovare, mai exact flyerele sau pliantele. Acestea trebuie sa contina cat mai multe informatii despre evenimentul tau precum:

  • locatia unde se desfasoara acest eveniment ( nu uitati sa includeti si orarul de deschidere si inchidere )
  • numar de telefon, adresa de mail sau chiar SMS/Whatsapp pentru intrebari si raspunsuri rapide ( de obicei este un numar de contact pentru informatii )
  • poze si numele cu invitatii ce vor fi prezenti sau motivul pentru care a fost realizat acest eveniment
  • pretul biletului si totodata eventuale oferte pe care le ai la dispozitie.

Acestea sunt cateva detalii ce nu ar trebui sa va lipseasca atunci cand doriti sa realizati o promovare cu ajutoru acestor flyere ieftine. In cazul in care esti interesat de aceasta metoda de publicitate, iti prezentam echipa OnePrinting.ro ce realizeaza flyere, pliante si afise in orice oras din Romania.

Atunci cand vine vorba despre proiectarea unui asemenea flyer iti reamintim ca acestea trebuie sa fie realizate de un designer profesionist, doar in acest fel poti inspira incredere si totodata dai dovada de seriozitate si profesionalism. Este unul dintre cele mai importante detalii tehnice de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti o astfel de promovare, nu neglizati sub nici o forma acest aspect deoarece este singurul lucru pe care clientul il poate vedea inca de la inceput.

In incheiere dorim sa va comunicam totusi ca aceasta metoda de promovare are si cateva dezavantaje minore, spre deosebire de promovarea online unde mesajul poate fi inlocuit cu usurinta, aceste flyere odata produse nu mai pot fi modificate. Din aceasta cauza va recomandam sa stabiliti cu exactitate inca de la inceput care este mesajul pe care doriti sa il transmiteti.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com