Cum sa obtii o asigurare auto la un pret avantajos ?

Va intrebati care este cea mai simpla metoda de a obtine o asigurare RCA la cel mai avantajos pret din Romania ? Raspunsul este cu siguranta unul extrem de simplu, mai exact trebuie sa apelati la asigurarile online oferite de catre principalele agentii precum Asirom, Groupama sau Generali.

Principalul avantaj al acestor asigurari este cu siguranta pretul extrem de avantajos, de cele mai multe ori aceste ajung sa fie mai ieftine cu pana la 30 – 35 % fata de o asigurare incheiata intr-o agentie offline. Daca pana in acest an, multe persoane evitau sa realizeze o astfel de asigurare datorita experientelor neplacute de care se auzea pe internet, astazi toate platile sunt asigurate si totodata puteti avea siguranta ca nu este nici un fel de pacaleala.

Pentru a obtine un RCA online nu trebuie sa beneficiez de documente suplimentare sau alte clauze contractuale. O asigurare auto pe internet se realizeaza in maxim 15 minute, incepand de la completarea formularului pana la incheierea contractului.

Iata care sunt cele mai importante motive pentru care ar trebui sa achizitionezi o polita asicurativa online:

  • Preturi mult mai avantajoase, indiferent de polita aleasa
  • Puteti stabili cu usurinta care sunt cele mai avantajoase preturi ce provin de la diverse companii asicurative
  • Stabiliti inca de la inceput durata si totodata modul de a plati
  • Puteti achita o polita asicurativa chiar si in rate, incepand de la 2 pana la 12

Dupa cum puteti vedea, asigurarile online ofera nu doar preturi avantajoase  dar si multe alte beneficii. Nu pierdeti timpul si alegeti chiar acum o polita asicurativa online.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com