Cum sa slabesti 10 kg in doar 90 de zile

Va intrebati care este solutia perfecta pentru a slabi circa 10 kg in doar 3 luni ? Va aducem la cunostinta o noua metoda extrem de rapida si eficienta. Este vorba despre dieta Rina, una dintre cele mai populare regime de slabit prezente in momentul de fata in Romania.

Dieta Rina a fost conceputa de un sportiv american care a dorit sa gaseasca solutia perfecta pentru a scapa de kilogramele in plus continuand sa consume aceleasi alimente cu care era obisnuit zi de zi. Diferenta consta in modul in care sunt consumate aceste produse dar si ordinea lor. Acest regim alimentar stimuleaza arderea caloriilor si a grasimilor din organism, mai mult de atat va permite sa evitati efectul yo-yo, des intalnite in cazul altor diete.

Asadar nu riscati sa va ingrasati la loc in cazul in care urmeaza sa intrerupeti aceasta dieta din motive personale sau de sanatate. Totusi, haideti sa descoperim care sunt aceste ingrediente miraculoase care va  ajuta sa slabiti in doar 90 de zile o greutate ce variaza intre 10 si 15 kilograme.

Pentru inceput trebuie sa stiti ca aceasta dieta se bazeaza pe un ciclu de 4 zile alcatuit in urmatoarea ordine:

  • Ziua 1 – Ziua Proteinelor
  • Ziua 2 – Ziua Legumelor
  • Ziua 3 – Ziua Carbohidratilor
  • Ziua 4 – Ziua  Fructelor

Aceste 4 etape trebuie respectate pentru a va asigura un procent cat mai mare de reusita, in caz contrar munca dumneavoastra va fi in zadar.

Pentru a afla mai multe detalii, va recomandam sa consultati siteul dietarina.ro, doar in acest fel puteti fi actualizati la zi cu noile retete culinare pe care le puteti consuma, orarul corect al meselor dar si etapele pe care trebuie sa le respectati in realizarea acestei diete.

In incheiere dorim sa va aducem la cunostinta ca aceasta dieta nu doar ca va ajuta sa scapati de kilogramele nedorite, va ajuta sa va mentineti metabolismul cat mai sanatos si totodata sa stabiliti presiuea sanguina la un nivel optim.

Principalele beneficii ale dietei Rina:

  • slabiti circa 10 kilograme in doar  90 de zile
  • imbunatateti metabolismul la standarde optime
  • nu riscati sa va ingrasati inapoi
  • va permite sa consumati orice tip de aliment, important este sa respectati ordinea acestora.

Alegeti cu incredere dieta Rina, rezultatele garantate dar si perioada foarte scurta in care puteti sa slabiti peste 10 kilograme in numai 90 de zile reprezinta motivele principale pentru care ar trebui sa urmariti aceasta dieta.

 

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com