Cum se decodeaza Cheile genelor

Ultimele 6 zile am adaugat inca o picatura de intelegere, prin contemplarea cheilor pertenere ale momentului, cheia 22 „Gratia sub presiune” si cheia 47 „Transmutarea trecutului”. Fiecare dintre noi a primit cu siguranta raspunsurile de care avea cea mai mare nevoie in acest moment al vietii.

Pentru mine, un plus de constientizare este legat de sinceritatea cu tine insati/insuti. „Sunt bine, sunt foarte bine, imi place de mine, nu am nicio problema”, ne spunem de multe ori cu mintea, inchizandu-ne insa „gura inimii”. Caci daca am lasa-o sa vorbeasca, mesajul ar fi cu totul altul. Neacceptarea, chiar nerecunoasterea partilor care nu ne plac la noi si fuga continua de emotiile neplacute care ne urmaresc in maratonul karmic nu fac decat sa ne dezonoreze atat pe noi, cat si pe cei din viata noastra. Daca am privi cu sinceritate maxima in ochii celui din fata noastra am intelege cat adevar ne oglindesc: ii putem sluji pe ceilalti atunci cand ne acceptam total pe noi insine, cu daruri si umbre, cu aspectele Divine si cu cele profund umane. Abia atunci Gratia Divina elibereaza toate lacatele cu care ne-au fost ferecate inimile.

Richard Rudd - Cheile genelor  - cartea

Intre 27 martie – 1 aprilie, la nivelul intregii umanitati, Soarele lumineaza arhetipul reprezentat de Cheia Genelor 17 „Ochiul”, cu cele 3 aspecte vibrationale ale constientei, Opinia – Clarviziunea – Omniscienta. Partenerul ei de programare, inspirat de Mama Pamant, este Cheia Genelor 18 „Puterea vindecatoare a mentalitatii”, cu aspectele ei vibrationale, Judecata – Integritate- Perfectiune.
Va indemn sa pastram perspectiva din care contemplam si realizam alchimia interioara, lasand Umbra si Darul sa danseze una cu cealalta pentru a ajunge impreuna la Siddhi. Darul preia suav si cu blandete conducerea in acest dans, iar Umbra se lasa din ce in ce mai mult condusa si sedusa de Dar.

Va reamintesc elementele definitorii ale liniilor:
Du 27 mar – Linia 1 Creatorul, initiatorul. Rana: Reprimarea / Antidotul: deschiderea Sigiliului 1 Vointa Divina (Siddhi-ul cheii 40)
Lu 28 mar – Linia 2 Dansatorul. Rana: Negarea / Antidotul: deschiderea Sigiliului 2 – Omniscienta (Siddhi-ul cheii 17)
Ma 29 mar – Linia 3 Exploratorul (Cel care schimba). Rana: Rusinea / Antidotul: deschiderea Sigiliului 3 – Iubirea universala (Siddhi-ul cheii 25)
Mi 30 mar Linia 4 Hranitorul (Cel care topeste inimile). Rana: Respingerea / Antidotul: deschiderea Sigiliului 4 – Epifania (Siddhi-ul cheii 43)
Jo 31 mar Linia 5 Liderul (cel care influenteaza). Rana: Vinovatia / Antidotul: deschiderea sigiliului 5 – Iertarea (Siddhi-ul cheii 4)

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com