Cum se realizeaza impachetarile anticelulitice cu produsele Forever

impachetari anticeluliticeAvantajele unor impachetari anticelulitice cu produsele oferite de Forever Living constau si in faptul ca odata intrata in posesia lor, poti face acest lucru la tine acasa. Poti scapa de neplacuta celulita fara a apela la metodele chirurgicale si pe langa acestea, iti vei tonifica epiderma si chiar tesuturile musculare.

Forever Living ofera o gama de produse anticelulitice pur naturale, care se bazeaza pe gelul extras din planta de aloe vera, care are un renume bine meritat in cosmetica naturista. In afara de aloe vera, in aceste produse vei mai gasi si alte plante terapeutice cu rol in eliminarea tesutului adipos, detoxifiere si incalzire la nivel local, pentru ca substantele active cu rol anticelulitic sa isi faca efectul cat mai bine.

Daca doresti sa iti redobandesti vitalitatea organismului, sa iti refaci frumusetea naturala a pielii si sa reveniti la formele pe care le doriti, aveti la dispozitie kit-ul de remodelare corporala de la Forever Living – Aloe Body Toning. Acest kit este format din 5 produse care insa pot fi achizitionate si separat, dar recomandare este sa fie luate toate deodata. Aloe Body Toner, Aloe Body Conditioning Crème, Aloe Bath Gelee, Folie Pentru Impachetari, Manusa de lufa sunt cele 5 produse incluse in acest kit.

Instructiuni de utilizare Aloe Body Toning

In prima faza trebuie curatata pielea folosind lufa si Aloe Bath Gelee, dupa care trebuie efectuat un masaj usor pana substanta este absorbita de catre corp. In cazul in care raman urme, acestea se indeparteaza printr-o clatire cu apa a pielii.

Urmeaza etapa masuratotii suprafetei pielii, aceasta faza fiind utila pentru a tine evidenta eficientei acestei impachetari anticelulitice. Pentru acest lucru ai nevoie de un metru de croitorie si o carioca, cu care trebuie marcate zonele ce vor urma a fi impachetate. Trebuie notate datele astfel obtinute pentru ca la sfarsitul tratamentului sa poti vedea diferentele si efecienta metodei.

Este recomandat ca inainte de aplicarea propriu zisa sa fie facut un test pentru a vedea daca nu exista o alergie.

Daca nu apar fenomene care sa dovedeasca ca exista vreo alergie, incepe imapchetarea, care se face prin infasurarea foliei fara a o strange prea tare. Trebuie cautata o pozitie relaxata, cu picioarele in sus, in care trebuie sa stai o ora fara a dormi sau a depune vreun efort fizic.

Dupa o ora se inlatura folia folosita la impachetare si se hidrateaza pielea cu Aloe Body Conditioning Crème de la Forever Living Products. Aceasta crema are, pe langa rolul de a hidrata pielea, si cel de intretinere ai ei si a stimularii circulatiei.

Dupa folosirea acestei creme trebuie neaparat sa va spalati pe maini.

Pentru a ajunge cat mai repede la efectele pe care le doriti, trebuie sa insotiti aceste impachetari anticelulitice cu miscare, exercitii fizice si diversificarea tratamentelor cu mai multe produse care au acelasi efect.

In timpul impachetarilor, din cauza transpiratiei mai abundente decat in mod normal, trebuie sa consumati o cantitate mai mare de apa decat de obicei pentru a va hidrata suficient.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com