De ce conteaza unde inveti o limba straina?

limba strainaCentrul de meditatii Capri este alegerea oamenilor care isi doresc sa invete o limba straina intr-atat incat sa isi obtina certificarea (Cambridge, spre exemplu) care sa ii ateste cunostintele , dar in ritmul sau. Cinstit vorbind, oamenii sunt extraordinar de dferiti si tocma de aceea au nevoie de medii diferite pentru a se putea concentra si pentru a putea invata ceva intr-un ritm relaxat. Sunt copii care, desi invata la scoala limba engleza, nu pot retine o iota, in schimb o data ce ajung sa ia cursuri de engleza unde pot invata in ritmul si mediul propice lor, ajung sa vorbeasca aceasta limba la nivel de Cambridge.

De ce este, totusi atat de important mediul in care un om incepe sa invete o limba straina?

Puterea de concentrare, precum si zona de confort difera de la om la om. Cand un om este permanent stresat de mediul inconjurator, creierul sau este mult mai concentrat pe supravietuire sau pe evitarea unei posturi neplacute. Spre exemplu, daca unui om ii este teama de a gresi in public, creierul sau o sa fie mult mai concentrat pe ceea ce face pentru a nu fi surprins intr-o postura flagranta, decat pe a invata. Ori, chiar ma rau, nu va interactiona cu grupul sau oamenii din jur pentru a isi folosi cunostintele acumulate, astfel ca acestea vor fi uitate in scurt timp. Acest lucru se aplica atat la adulti, cat si la copii.

Tocmai de aceea Centrul de meditatii Capri ofera posibilitatea de a studia limba engleza in sistemele: meditatii individuale (one-to-one), mini-cursuri (2-3 cursanti) si cursuri mai mari (6-10 cursanti).

In plus, pentru a face o lectie memorabila profesorii de la Capri se axeaza pe lectii interactive. Acestia sunt mandrii de faptul ca programa cursurilor acopera toate competentele lingvistice: gramatica, vocabular tematic, exercitii de ascultat si vorbit si traduceri din si in limba engleza.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com