De ce mocheta pentru birouri?

Spatiile destinate birourilor necesita o amenajare speciala. Pentru alegerea tipului de pardoseala potrivit birourilor se vor lua in considerare anumiti factori: aspectul, rezistenta la uzura, pretul, usurinta de montare si demontare, modalitatea de intretinere si de curatare, confortul tactil precum si izolarea termica si fonica.

mocheta birouriRezistenta la uzura este poate cel mai important criteriu care sta la baza alegerii pardoselii pentru amenajarea spatiilor destinate birourilor. In general, in majoritatea birourilor exista un trafic intens. Acesta este un motiv pentru care adesea se opteaza pentru mocheta.

Mocheta pentru birouri se gaseste intr-o gama variata de modele, culori si texturi astfel incat orice birou se poate bucura de un aspect placut. De asemenea, aceeasi varietate de modele si culori permite asortarea cu multiple piese de mobilier.

Usurinta cu care se monteaza majoritatea tipurilor de mocheta este un alt motiv pentru care se alege. De asemenea, demontarea sa nu necesita mari eforturi, asa ca in cazul in care se doreste o schimbare, sau vechea mocheta s-a uzat inlocuirea sa nu prezinta o mare problema.

Alt factor de mare importanta care determina alegerea mochetei – in detrimentul altor tipuri de pardoseala (precum parchetul) – este pretul foarte accesibil.

Un avantaj urias al folosirii mochetei pentru amenajarea birourilor este faptul ca izoleaza foarte bine termic dar si fonic. De asemenea, majoritatea tipurilor de mocheta permit instalarea unui sistem de incalzire prin pardoseala.

Curatarea mochetei se face foarte usor doar prin aspirare si folosirea unor produse speciale periodic pentru a o improspata. In acelasi timp mocheta ofera un confort tactil mai mare decat orice alt tip de pardoseala.

Nu in ultimul rand, mocheta se preteaza pentru amenajarea spatiilor de birouri datorita faptului ca este o suprafata antiderapanta. Desi poate fi considerat un aspect neglijabil, acesta este un mare plus cu precadere in spatiile in care se perinda multi oameni datorita faptului ca numarul accidentelor provocate de alunecari sau impiedicari este extrem de mic.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com