De ce sa alegi un sejur all inclusive pe litoralul romanesc la Hotel Tismana?

Statiunea Jupiter este una dintre cele mai cautate statiuni de pe Litoralul Romanesc, ea avand parte de oferte absolut spectaculoase daca stii unde sa le cauti.

Atfel, una dintre cele mai cunoscute locatii turistice este Hotelul Tismana, care, prin conditiile sale exceptionale de cazare in statiunea Jupiter, reuseste sa fie varianta numarul unu atunci cand vine vorba despre alegerile pe care trebuie sa le facem atunci cand ne aflam in aceasta statiune. Un sejur complet va costa in jur de 275 lei / persoana.

Locatia Hotelului Tismana este extreme de bine pozitionata, intrucat, aflata la numai 50 m de plaja, va facilita drumul si va inlatura neplacerile cauzate de strabatutul unui drum mult prea lung catre destinatia principala: marea.

Din punct de vedere architectural, Hotelul Tismana este construit in stilul Manastirii Tismana din jud. Gorj, aflandu-se pe malul lacului cu acelasi nume. Iata ca discutam despre un dublu avantaj de a fi si aproape de mare si aproape de un lac de o frumusete rara.

Un motiv in plus pentru care un sejur la Hotel Tismana se dovedeste a fi alegerea potrivita o constituie dotarile generale formate din restaurant la dispozitia clientilor, parcare proprie in regim gratuit turistilor cazati la Hotel Tismana (bineinteles, in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii (iata ca acest hotel este family friendly), internet de tip wireless, seif pentru pastrarea lucrurilor de valoare, bar de zi cu terasa inclusa, biserica de dimensiuni mici, camera destinata bagajelor si sala de conferinta.

Iar daca am vorbit despre dotarile generale ale Hotelului Tismana, haideti sa mentionam si cateva dintre dotarile camerelor acestuia. Vom fi bucurosi sa aflam ca orice camera este dotata cu televizor de tip LCD, baie cu dus, balcon, telefon, pardoseala de gresie si tamplarie PVC. Vorbim despre un numar de 256 camere single, 247duble si 12 apartamente destinate familiilor mar ice vor sa ramana impreuna pe toata durata sejurului lor la mare.

Ceea ce este cu adevarat iesit din comun este ca, pentru identificare si eliminarea tuturor suspiciunilor, turistilor li se va da cate o bratara de identificare pe care vor fi obligati sa o poarte pe toata durata sejurului.

Alegand Hotelul Tismana pentru sejurul nostrum, vom beneficia de toate aceste facilitati, insa vom fi si mereu inconjurati de cele mai frumoase peisaje marine, mai exact de o plaja nisipoasa si lina, sau pe alocuri de o plaja abrupta, intre pietre.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com