De ce sa cumperi un aparat de aer conditionat

aer conditionatMotivele principale pentru care am ales sa achizitionam un aparat de aer conditionat au fost umiditatea ridicata insotita de dorinta de a avea o calitate mai buna a aerului din incapere, dar si racorirea pe timp de vara, impreuna cu incalzirea. Avand incorporante filtre antibacteriene, antipolen si antipraf, care se pot usor curata sau inlocui, dar si dezumificand aerul din casa cu pana la aproape 3 litri de apa pe ora, aparatul de aer conditionat nu are decat de castigat in aceasta afacere, reprezentand decizia corecta!

Avand in vedere incalzirea, poate veni la indemana extrem de simplu in locul centralei termice, fiind mult, mult mai rentabil din punct de vedere al consumului de energie electrica. In timp se vor vedea cel mai bine costurile si economiile pe care le veti face.

In prima faza, aparatul de aer conditionat ce l-am achizitionat parea sa functioneze destul de bine, insa zgomotul pe care il facea impreuna cu piesele interne care probabil nu erau prea bune, stricandu-se destul de des, ne-au facut sa ne orientam spre altceva, alegand intr-un final aparatele de pe site-ul eastshop.ro.

Odata achizitionat, aparatul si-a facut treaba mai mult decat bine. Noi am fost mai mult decat multumiti – mergea impecabil, extrem de silentios, arata foarte bine montat in sufragerie – avea un design frumos, iar consumul energiei s-a dovedit a fi foarte mic, clasa de eficienta energetica fiind cea mai inalta, A. Cel mai mult ne-am bucurat ca nu a fost subapreciata marimea sa, in cazul contrar riscand sa in suprasolicitam cu o sufragerie mare cum este a noastra. Marimea sa s-a potrivit la fix cu calculele noastre, la fel si celor ale necesarului de “frig”.

Asadar, recomandam cu caldura aparatele de aer conditionat furnizate de eastshop.ro, asigurandu-va ca veti avea mereu modele noi din care sa alegeti, incorporate cu diverse functii suplimentare din care puteti alege dupa cum doriti si va este cel mai comod. Indeplinind absolut toate criteriile mentionate mai sus si multe altele, aveti garantia ca sunt fiabile si de cea mai buna calitate! Va dorim sa le intrebuintati cu placere si o zi excelenta in continuare!

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com