Eu asa vreau sa ma imbrac

Eu,  cand vin la munca am grija sa nu uit ce haina îmbrac. Pe mine nu ma veți vedea jumătate dezbracata pe holurile instituției, boita cu fel si fel de farduri strălucitoare, cu tocuri de 20 cm si paiete la ora 8:00.

Eu n-am sa uit niciodată ce anume reprezint cand intru intr-o sala de judecata si care este atitudinea potrivită profesiei mele. Eu voi saluta si pe cei ce nu au șapte ani de acasă, ma voi adresa cuviincios tuturor si nu voi da doua parale, niciodată, pe bârfele voastre de doi lei.

N-am nevoie de validarea nimănui si nici măcar de admirația voastră, activitatea sportiva o fac pentru ca imi place si, in atare situație, voi expune cum cred de cuviință ceea ce fac.  In timp ce multe dintre voi, „doamnele”, stricați familiile altora si schimbați flăcăii ca pe șosete, eu fac o activitate decenta pe care n-aveți cum s-o înțelegeți, este peste puterea voastră de a pricepe.

Așadar, vedeți-va lungul nasului, aduceți-va aminte, multi dintre voi, cum ati ajuns sa îmbrăcați roba si lăsați comentariile de prost gust! Si, daca tot va mananca limba, aveți coloana vertebrală de a-mi spune mie, personal, ce anume va „deranjează” la atitudinea mea extraprofesionala. Nu m-ar interesa câtuși de putin părerea voastră, dar voi n-ati mai părea a fi niște babe obosite de la colțul blocului care nu fac altceva decat sa comenteze, fara sa stie si sa înțeleagă nimic.

Eu mi-am câștigat locul si am intrat in profesie pe usa din fata, fara nume si ajutoare. Nu datorez nimic nimănui, dar sunt bine educata, motiv pentru care niciodată nu am sa va nominalizez, lașilor! Va știți voi mai bine care sunteti.

Sa ne vedem fiecare de pătratica noastră si sa lăsam faptele de zi cu zi sa vorbească, nu vorbele aruncate aiurea!

P.S Nu va obliga nimeni sa imi urmăriți activitatea, asa ca, daca nu va sunt pe plac, va rog sa plecați singurei din lista mea. Promit sa nu va simt lipsa!

Update- Inteligentelor, poate imi explicați care este diferența dintre chilotii mei si chilotii voștri ?
90% dintre stimabilii mei colegi postează, vara, poze in costume de baie, in timp ce, parte din madame, au grija sa si-i arate pe holurile instituției. E treaba cu materialul, nu?

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com