Horoscop mai neobisnuit – Horoscopul pentru agorafobi

horoscop agrafobiMult indragitul horoscop ofera in general detalii despre sanatate, serviciu sau dragoste, cu alte cuvinte lucruri de interes general. Acesta este tipul de horoscop zilnic sau anual cel mai des intalnit, in aplicatii pentru smartphone-uri, in ziare sau pe diverse site-uri, insa astrologii au mult mai mult de oferit decat acest tip de horoscop. Pornind de la afirmatia ca horoscopul se bazeaza pe adevaruri cosmice precum orbita planetelor, a lunilor sau chiar a galaxiilor in relatie cu soarele, multi astrologi, printre care si cei mai renumiti sustin ca in astre se afla raspunsuri la probleme mult mai diverse si mai complexe decat banalele subiecte mentionate mai sus.

Mergand din aproape in aproape, astrele, miscarile retrograde ale unor anumite planete pot afecta orice, de la starile generale, la aspecte si detalii particulare fie ele si extrem de rar intalnite. Nu numai ca exista horoscopuri ce trateaza luarea decizilor in anumite perioade sau tipul de diete ce ar trebui adoptat in anumite anotimpuri pentru nativii din diverse zodii, ci privind stelele si miscarea planetelor se pot gasi raspunsuri la modul evolutiei si tratarea anumitor boli psihice precum agoraphobia, frica de zone aglomerate si spatii mari.

Logica ce face aceste tipuri de predictii posibile este ca astrele influenteaza in primul rand personalitatea nativilor si implicit orice tip de tulburari ale acesteia. Pe cand persoanele obisnuite vor apela la horoscopuri anuale obisnuite, personale care sufera de agorafobie pot la randul apela la un alt tip de horoscop, conceput anume pentru cei care sufera de aceasta fobie.

Berbec (21 Martie- 20 Aprilie) – Atunci cand Juptier este ascendent, trebuie evitate zonele deschise si spatiile largi.

Taur (21 Aprilie 21 Mai) – Cele mai periculoase momente sunt acelea in care Antares este vizibil cu mai mult de 10 grade deasupra orizonului pana la rasaritul lunii. In perioade de acest gen, nativii trebuie sa ramana in casa pe cat posibil.

Gemeni (21 Mai -21 Iunie) – Gemenii care sufera de agorafobie sunt cel mai afectati atunci cand Neptun atinge apogeul. Influenta Neptunului poate fi atat de puternica incat medicamentele sa devina ineficiente.

Leu (23 Iulie- 22 August) – Cand Mercur se aliniaza cu Venus, nativii din zodia Leuui pot experimenta episoade de anxietate si atacuri de panica mai puternice decat de obicei.

Scorpion (23 Octombrie- 22 Noiembrie) – Situatia se inrautateste in general atunci cand Saturn se afla in casa scorpionilor, perioada in care trebuie evitat iesitul din casa pe cat posibil.

Nu toate zodiile sunt influentate in mod negativ de miscarile planetare atunci cand vine vorba de agorafobie, insa diverse fobii si tulburari sunt in general afectate in mod diferit de situatia de pe bolta cereasca, de aceea cei ce sufera de astfel de probleme pot consulta un astrolog pentru un horoscop personalizat ce poate lua in calcul toate aceste variabile.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com