Idei pentru gresia si faianta pentru dus

Exista tot mai multe moduri de a tigla un dus asa cum exista si numeroase tipuri si culori de gresie. Singura regula de design ce trebuie urmata este de a selecta placi de gresie si faianta Davideo care sunt impermeabile si durabile, precum si de a te asigura ca acestea sunt chituite in mod corespunzator. Apoi, e timpul sa te distrezi si sa-ti pui imaginatia la treaba. Aici sunt noua dintre cele mai bune idei pentru gresia si faianta pentru dus.

Idee: Adauga un perete cu faianta accentuata in interiorul dusului.

Gandeste-te la bucatarie: Multi proprietari folosesc spatiul din spatele unei mobile pentru o piesa uimitoare din faianta mozaic. Poti face acelasi lucru intr-un dus. Pentru a nu face spatiul sa para prea aglomerat, pastreaza marginea si restul peretilor o culoare neutra. Sau, pentru o schimbare mai subtila, amesteca modelul faiantei de pe perete-tigla asezata pe diagonala, de exemplu.

amenajare baie moderna

Idee: Schimba dimensiunea placilor de gresie si faianta Davideo de la dus de restul spatiului.

Daca nu esti sigur in legatura cu amestecarea si potrivirea materialelor, poti adauga in continuare un contrast vizual subtil prin alegerea unei dimensiuni diferite in interiorul dusului. Incearca o gresie mare, patrata din granit pe podea, de exemplu, si placi ceramice dreptunghiulare mai mici (in aceeasi culoare), in dus.

Idee: Variaza gresia si faianta din interiorul dusului.

Nu exista nici un motiv sa alegi cu aceeasi faianta si in interiorul dusului. Utilizeaza placi de faianta albe la inaltime lambriului, sticla mozaic deasupra acesteia pentru o rasucire vizuala neasteptata, si gresie cristal de stanca pe podea pentru un masaj bland la picioare.

Idee: Utilizeaza un model pentru faianta de la dus pentru a creea interes vizual.

Alege gresie mozaic de sticla cu o margine recurenta, sau o margine de placi negre pentru a imparti o creatie mozaic din placi albe si maro, impartind spatiul peretelui.

Idee: Ofera contrast cu gresie si faianta in dus.

Placile pentru dus pot sta ca un mare contrapunct la alte piese in camera. Un chenar negru subtire, intr-un dus, de exemplu, este o modalitate foarte buna de a completa o podea din gresie neagra.

Idee: Utilizeaza gresie si pe tavan.

Cele mai multe design-uri si concentratie de culori intr-o baie si un dus tind sa fie peretii si podeaua. Dar, plafonul este o alta suprafata pe care se poate adauga textura, culoare si model imbracandu-l in gresiea.

Ideea: Adauga culoare la nise si banci.

Insertiile mici in dus sunt un loc natural pentru a scoate in evidenta diferite tipuri sau culori de faianta Davideo, fie in culori contrastante sau complementare.

Idee: Joaca-te cu tigla pentru a completa materialele din restul camerei.

In afara de dus, unele bai nu pot avea multe placi de gresie si faianta. Placile pentru dus Davideo reprezinta o mare oportunitate de a evidentia alte culori si materiale, de exemplu, utilizeaza o gresie aspra in dus pentru a accentua o cada cu cadru de lemn si o pardoseala din scandura.

Idee: Foloseste chitul pentru contrast.

De asemenea, poti utiliza chitul pentru un contrast de culoare neobisnuita intr-un dus- chit inchis la culoare pe o tigla de culoare alba, de exemplu.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com