In ce consta succesul in mediul online

Fiecare afacere, nu conteaza ca este un magazin online sau o simpla florarie trebuie sa aibe o imagine online, o carte de vizita care sa va prezinte cat mai relevant serviciile si produsele oferite. Inainte de a demara realizarea unui web site pentru afacerea dumneavoastra incercati sa luati in calcul mai multe aspecte in afara de design.

Incercati sa va puneti in locul vizitatorului si sa ii oferiti o experienta placuta, o informatie cat mai relevanta si completa, date de contact vizibile si usor accesibile si deasemenea sa poata fi usor citite atat de pe calculator cat si de pe platforme mobile ( telefoane sau tablete ).

Ce aspecte trebuie urmarite la realizarea unui web site ?

Asa cum spuneam sus, voi incerca sa va explic ce elemente sunt necesare pentru un succes in mediul online atunci cand doriti sa va creati un web site.

1: Responsive design.  Paginile web trebuie sa fie capabile sa isi adapteze aspectul in functie de dimensiunea platformei folosite. Trebuie sa fie usor de vizualizat de pe telefoane mobile si tablete deoarece mai mult de jumatate din accesarile pe internet se realizeaza de pe platforme mobile.

2: Viteza de incarcare. Un aspect pe care nu trebuie sa il ocoliti este scorul de incarcare al paginilor deoarece statiscitile arata faptul ca un utilizator nu asteapta mai mult de 3 secunde in medie, incarcarea unei pagini. Dupa finalizarea proiectului folositi intrumentul de la google: PageSpeed Insights pentru a verifica scorul si deasemenea va ofera si sugestii  pentru a putea optimza scorul

3: Codul sursa al paginilor. Sanatatea paginilor web este un aspect foarte important pentru a nu genera erori deranjante pentru utilizator. Acest astept poate face diferenta si la indexarea in motoarele de cautare, deoarece google „ocoleste” web site-urile cu erori. Verificati erorile din site cu W3 Validator si incercati sa le remediati cat mai mult.

4: Autoritatea web site-ului. Dupa realizarea unui web site incercati sa va construiti o retea de link-uri cat mai performanta cu parteneri care deja un brand puternic in sfera online. Trebuie sa va imaginati ca numele brandului dumneavoastra este afisat pe diverse locatii unde este un trafic intens de persoane care sunt interesate de serviciile dumeavoastra ca in viata reala.

Deexemplu, daca o reclama cu numele firmei dumneaoastra este afisat pe foarte multe magazine din supermarket-uri sau pe langa alte locatii de ineter public, firma dumneavoastra va fi din ce in ce mai cunoscuta. Exact acelas lucru se intampla si in mediul online.

Incercati pe cat posibil sa construiti un design cat mai profesional si usor de navigat pentru utilizator. Din experinta va pot spune ca cel mai bine este sa cumparti o tema premium. Aceasta poate valora mult mai mult decat va asteptati si va poate scuti de mult efort.

Succesul in mediul online il poate aduce si o gazduire de calitate care va ofera instrumentele de care aveti nevoie pentru realizarea unui web site profesional cat mai facil posibil.

Va doresc mult succes.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com