Inelul cu diamant nu mai este doar pentru logodna

inel-de-logodna-din-aur-cu-diamant-albastru-900x900-1Inca din secolul al XIII-lea, barbatul obisnuieste sa puna un inel cu diamant pe degetul femeii pe care doreste sa o ceara in casatorie. Prima propunere insotita de un inel cu diamant s-a inregistrat la Viena, in anul 1477, cand arhiducele Maximilian al Austriei si-a anuntat logodna cu Maria de Burgundia.

In timp ce inelele cu diamante raman populare pentru multe cupluri din ziua de azi, diamantele nu mai sunt utilizate exclusiv in bijuteriile de nunta. Diamantele – disponibile intr-o serie bogata de culori – sunt populare atat pentru inelele de barbati, cat si pentru inelele de femei. Sunt folosite in bijuteriile de nunta, in podoabele utilizate la petrecerile de cocktail sau in accesoriile pentru baluri. Acum nu mai trebuie sa fii logodit pentru a te bucura de un diamant frumos pe deget.

Inelele cocktail

O persoana poarta un inel cu diamant in stil cocktail atunci cand doreste sa fie remarcat in public. Nimic nu atrage atentia oamenilor mai repede decat un inel cu mai multe diamante – in special cand inelul are mai multe diamante de culori diferite. Bijutierii de la magazinul Valmand.ro propun persoanelor care vor sa fie o aparite de neuitat la un eveniment fastuos inele cu diamante de 1.00 carate, de culori alb si negru, pe o banda de aur alb sau de platina.

Inele fashion

Inelele fashion pot fi la fel de valoroase, frumoase si chiar mai complicate decat inelele cocktail. Dar, ceea ce deosebeste inelul fashion de celelalte tipuri de inele este designul sau unic. Uneori, inelul fashion are o forma sculptata, de floare sau chiar de creatura. Acestea nu trebuie sa aiba neaparat diamante ca pietre pretoase, ci pot avea si rubine rosii, sarife galbene si safire rosii.

Inele pentru barbati

Barbatii din ziua de azi au inceput sa poarte din ce in ce mai mult inele cu diamante. Desigur, ei prefera diamantele albe sau negre pe inele din aur alb sau din platina. Aceste inele nu se recomanda a se purta zi de zi, ci doar la ocaziile speciale, cand pot accesoriza un costum sau un frac.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com