O carte despre viata pur si simplu – Conjugat la feminin

simonaSimona Muscă a reușit să impresioneze prin carismă și naturalețe și o dovadă în acest sens este cartea sa – Conjugat la feminin. Lucrarea ei este un melanj eclectic de emoții, trăiri, idei, argumente, toate rupte și inspirate din viața ei personală.

În cartea ei, toate temele abordate sunt fragmente din cotidianul oricărei femei, indiferent de vârstă, de stare socială, de statut marital.

Simona Muscă foloseşte toate argumentele necesare într-un stil genuin și prin asta reușește să câștige simpatia cititorilor ei. Practic, cel care ajunge să-i deschidă cartea, ajunge să se indentifice sau să identifice trăiri și emoții pe care le-a experimentat și el sau ea la un moment dat.

„Detaliile mici întotdeauna vor face diferența și pot schimba paradigme existențiale!”

Simona Muscă poate fi considerată un studiu de caz relevant pentru societatea actuală. Ea este cea mai evidentă metaforă într-o societate în care defectele sunt considerate forme creative de artă.
,,Conjugat la Feminin’’ este o declarație, un strigăt la schimbare într-o societate care crede că poate să respire în promiscuitate și superficialitate.

Chiar dacă pare greu de crezut, dar cartea Simonei nu e o lectură doar pentru publicul feminin. Printre file, idei și cuvinte înțelegem deopotrivă, bărbați și femei că viața poate fi conjugată simplu, sincer și pasional.

Cum a reușit Simona să surprindă atât de multe în aparent atât de puțin? Prin muncă. Dacă ne uităm peste CV-ul Simonei vom descoperi o mulțime de realizări și repere care ne vor ajuta să înțelegem complexitatea unui autor care se așează cuminte alături de noi ori de câte ori lecturăm cartea.

Odată ce începem să citim capitolele cărții ei suntem provocaţi să analizăm subiecte precum singurătatea, adulterul, căsătoria, divorţul, iubirea şi multe altele.

„Trăim într-o lume complexă, a paradoxurilor. Suntem adeseori confuzi, fantome prelucrate ale modernităţii cărora le lipsesc modelele şi valorile adevărate. Aţi observat cât de rar citim un articol de calitate în presă şi cum majoritatea textelor sunt un fel de reţetare ale succesului sau ale tinereţii veşnice?”, ne întreabă retoric Simona. Ca o concluzie, „Conjugat la feminin” este o carte ca o pasă peste timp, ca o moștenire care merită lăsată posterității.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com