Omul iubește ideea de libertate

Omul iubește ideea de libertate și chiar dacă nu e conștient de faptul că este îngrădit, reacționează destul de dur atunci când percepe realitatea privării de libertate.

Din nefericire, omul reacționează motivat de frică atunci când percepe îngrădirea, iar frica are „abilitatea” de a-l introduce în partea întunecată a minții, ori de câte ori, o provocare este percepută ca fiind o amenințare.

În fiecare zi te confrunți cu provocări… acasă, pe stradă, la muncă. Chiar și în momentele de relaxare.

Pentru a contracara blocajul creat de frică este necesar să te educi pentru a nu mai vedea drept amenințare toate provocările.

De aceea este important să știi CINE ești. Fă-ți timp să conștientizezi care este rostul și menirea ta. Înțeleptul Solomon spune că toate grijile pornesc din mulțimea gândurilor. Canalizează-ți gândurile pe abilitățile tale, pe elementele constructive ale ființei tale. Ai încredere în tine și în Dumnezeu. Frica nu dispare, ci se transformă în curaj.

În momentul când ești pe cale să-ți pierzi echilibrul (fericirea) , întoarce-te spre tine și spre Dumnezeu și conștientizează această realitate. Trăiește pacea oferită de Dumnezeu și vei realiza că fericirea nu este o iluzie și nici de scurtă durată.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com