Plec in vacanta de 1 mai, sper sa fie vremea buna

Anul asta m-am hotarat sa iau o vacanta mai prelungita de 1 mai, voi pleca la munte de pe 1 mai si ma voi intoarce abia dupa Paste, cred ca am nevoie de cateva zile de relaxare.

Ma simt foarte obosit, nu prea mai am chef de munca, asta probabil este de la stres, de muncit nu cred ca am muncit prea mut, chiar daca am stat cate 16 ore in fata calculatorului, de multe ori nu am eficienta deloc la munca, poate de vina este si vremea asta schimbatoare, si iarna prelungita.

Am mai fost la munte un weekend acum doua saptamani, la aceeasi vila la care merg si acum, dar atunci cand am plecat de acasa era vreme frumoasa, iar cand am ajuns la munte incepuse sa ploua, asa ca am stat mai tot timpul in vila.

De data asta plecam si cu cele 3 fete ale mele, si inca vreo 8 cupluri, 3 mergem de pe 1 mai, si restul vin doar de Paste.

De data asta mi-am propus sa verific care este predictia pentru urmatoarele zile chiar inainte de a pleca, si daca pe www.vremeainromania.com apare ca o sa fie o vreme ploiasa la munte in zilele respective anulez rezervare, sau aman plecarea pana cand o sa fie vremea frumoasa. Ce este drept am fost inselat de cateva ori de cei de la TV ce prezinta vremea in romania, anuntau ploi sau ninsori si in realitate era vreme frumoasa, dar nu se intampla chiar foarte des sa greseasca prognoza

Find cu fetele daca este vreme urata o sa fie greu sa le conving sa stea in camera, si sa nu iasa afara, iar pe holul vilei nu cred ca pot sa le las sa alerge, ca nu o sa fim doar noi acolo, si nu vreau sa deranjeze.

Nu merg doar pentru mine la munte, si fetele au nevoie de aer curat, sa simta mirosul de brad si sa inspire ozon. Si vrem sa mai si vizitam cateva obiective turistice din zona, mai ales ca in nordul Moldovei, ai ce vizita, este o zona cu mare incarcatura spirituala.

Voi unde plecati in vacanta de 1 mai si paste? Tinteti cont de cum o sa fie vremea, sau datorita faptului ca rezervarile sunt facute cu mult timp inainte nu vreti sa pierdeti banii platiti ca avans?

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com