Poveste de seara cu o fetita vesela

Povestea din seara asta e animată

Misiune imposibilă: Cei trei purceluși și comoara din insulă

Cei trei purceluși au naufragiat pe o insulă pustie. (Ilinca susține că de vină a fost purcelul blond „Tati, numai un purcel zăpăcit și chior ca tine putea scufunda vaporul”.)

Într-o zi, tot căutând trufe, au dat peste restul comorii din insulă, argintul piratului Flint. Au fost foarte fericiți, dar pe seară au început să se uite chiorâș unul la celălalt. Fiecare aștepta să adoarmă ceilalți pentru a fura comoara. ( aici am avut o nelămurire ” păi și ce făcea cu ea că nu putea fugi de pe insulă?”. după o ezitare scurtă scenariul s-a rescris)

Cei trei purceluși au adormit simultan. Tom Cruise, care se afla într-un copac din motive doar de el știute, a râvnit la comoara lor. A coborât grațios până a alunecat pe o creangă și s-a lovit la obrăjori. S-a apropiat, a înhățat comoara, dar… i-a picat cu tronc porcul cel roz și a plecat cu el. Întrebare: ” păi dacă eu sunt porcul blond, porcul roz cine e? tu sau mami?” Raspunsul regizorului a fost ” porcul roz e doar un porc, iar lui Tom Cruise îi era foame”

Scenariu si regia – Ilinca
Cameraman și comentator – eu
NB – Niciun purcel n-a fost rănit pe timpul filmărilor, iar Tom Cruise și-a făcut singur numerele de cascadorie

https://www.facebook.com/iaacasa.ro

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com