Prese de balotat deseuri la cele mai bune preturi

prese-de-balotatAvand in vedere legislatia europeana in materie de reciclare a deseurilor de toate tipurile, incepand din acest an tot mai multe firme, indiferent de domeniul lor de activitate au inceput ca sa se intereseze de achizitionarea unor echipamente de prelucrare si compactare a deseurilor cat mai performante, dar care sa aiba niste preturi convenabile.

 

Compania AWE WASTE COMPACTORS, ce isi desfasoara activitatea in domeniul reciclarii deseurilor inca din 2008, pune la dispozitia celor interesati, diverse tipuri de prese de balotat deseuri, inclusiv prese pet-uri, atat de utile restaurantelor, cafenelelor, teraselor, cluburilor de noapte sau hotelurilor.

 

Importate de la producatori mondiali renumiti, aceste prese de balotat deseuri se impart dupa volumul pe care il pot compacta intr-o unitate de timp (intr-o ora) si dupa tipul de deseuri pe care il pot comprima (carton, metal, plastic, sticla).

 

Unele dintre cele mai apreciate echipamente comercializate de catre AWE WASTE COMPACTORS sunt presele pentru deseuri produse de catre compania irlandeza MACFAB care are deja mai bine de 30 de ani in domeniu.

 

Ele se remarca printr-o calitate deosebita, prin durabilitatea foarte mare in timp, prin siguranta pe care o ofera in exploatare.

 

Ingloband o mare cantitate de know how, ele vin cu solutii tehnice noi, unele fiind chiar unicat in acest domeniu, ce permit realizarea unor baloti compacti din diferite deseuri, de dimensiuni mici, usor de stocat si transportat (inclusiv cu ajutorul unor carucioare pe care unele dintre aceste echipamente de compactat le au in dotare).

 

Majoritatea, au o capacitate de presare extrem de mare, au niste dimensiuni reduse ce le pot face usor de amplasat in orice spatiu, unele dintre ele chiar si in exteriorul incintelor.

 

AWE WASTE COMPACTORS, cu sediul in Bucuresti, sectorul 4, str. Splaiul Unirii, nr.12, bl B6, ap 4, poate sa fie contactata pe email sau telefonic, la numarul de telefon 0214303092.

 

Va invitam sa le le solicitati informatii specialistilor din cadrul companiei, care va pot sfatui cel mai bine care este cel mai bun utilaj pentru necesitatile firmei dvs.

 

In acest fel respectati si dispozitiile legale in materie , dar va si aduceti contributia la diminuarea gradului de poluare cu deseuri a mediului inconjurator.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com