Salteaua patului nostru si efectele ei nebanuite!

salteaPoate parea un subiect banal insa…nu este! In tumultul vietii noastre cotidiene, somnul este si va ramine un element incredibil al echilibrului interior.

Fiecare dintre noi are activitatile lui zilnice, mai mult sau mai putin extenuante. La sfarsitul zilei cu totii ne retragem in acel loc mirific numit „acasa”.

Urmeaza „reincarcarea bateriilor” atat de necesara vietii noastre: un dus, o masa si mai ales odihna, pentru ca a doua zi sa o putem lua de la capat.

Aici e aici: cum dormim? Este extrem de important ca somnul nostru sa fie odinitor pentru a ne putea ajuta la refacere.
Salteaua patului pe care dormim, ne poate oferi odihna atat de necesara sau … ne poate teroriza o noapte intreaga!
Poate vi s-a intamplat vreodata sa dormiti pe o saltea veche a bunicii de la tara.

Inainte saltelele se umpleau cu fulgi de gaina spalati si „scarmati”, adica despartiti unii de altii pentru a capata volum.Este si acela un somn odihnitor dar, cand acei fulgi incep sa iasa prin panza in care au fost prinsi, deja somnul devine o „aventura” plina de stranuturi si intepaturi (de la coditele fulgilor), prin locuri ale corpului tau pe care nici nu ti le imaginezi!

Nu acelasi lucru se intampla cand vorbim despre saltelele moderne. Daca nu stiati inca, exista saltele ortopedice moi si pufoase pentru protectia coloanei vertebrale, sau foarte rigide pentru persoanele sportive. Exista de asemenea saltele pentru copii din fibra de nuca de cocos, care asigura trecerea aerului asigurandu-i bebelusului un somn linistit chiar daca doarme pe burtica.

Puteti afla mai multe detalii despre acest subiect pe site-ul www.saltele-online.ro, un site foarte generos in oferte si detalii lamuritoare despre subiect.

Este, cred eu, un subiect fascinant daca ne respectam pe noi insine, si daca dorim sa obtinem efectul scontat dupa o zi extenuanta, adica un somn odihnitor!

Poate si tu iti doresti o saltea noua in casa, dar sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a-ti cumpara o saltea, lucruri pe care trebuie sa le analizezi pentru a putea face alegerea cea mai buna.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com