Tastatura Bluetooth ieftina pentru iPhone

Tastatura Bluetooth pentru iPhone este un accesoriu care va permite sa folositi toate functiile telefonului in timp ce acesta este plasat la distanta. Puteti scrie e-mailuri, schimba melodiile printr-o simpla apasare de buton. Avand trasaturile unei tastaturi Apple obisnuite, tastatura wireless este de asemenea compatibila si cu iPad, smart mobile, PS3, PC dar si cu HTPC.

Fiind ultra-subtire (5-17mm), cu un design cu 78 taste din care 13 multifunction, tastatura bluetooth ieftina ocupa foarte putin spatiu si poate fi mutata oriunde te simti confortabil pentru a scrie (distanta de actiune este de pana la 20 m). Conexiunea se realizeaza foarte usor, iar la o a doua utilizare, tastatura se va conecta automat cat timp este in raza de actiune Bluetooth a ultimului device conectat. Ce inseamna asta? Inseamna ca spre exemplu, daca ultima oara ati folosit tastatura la un laptop, atunci cand deschideti din nou laptopul, tastatura va fi gata de utilizare.

Daca nu aveti Bluetooth la PC sau laptop, puteti comanda optional si un Dongle care vine cu CD Driverul si aveti Bluetooth pentru transfer de date si la PC.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com