Top 5 laptopuri business

top laptopuri businessOamenii de afaceri au cerinte extrem de exigente, urmarind mai multe aspecte cand se ajunge la nevoia achizitionarii unor laptopuri, fie ele noi sau second hand. Daca laptopurile multimedia sau laptopurile pentru gaming au nevoie de putere pentru care sa sacrifice in schimb portabilitatea, la laptopurile business lucrurile stau invers. Oamenii de afaceri care calatoresc mult si utilizeaza laptopurile in cele mai neasteptate locuri, la cafenea, in masina, poate chiar pe o banca in parc, in asteptarea intalnirii cu urmatorul client, au nevoie in primul rand de portabilitate, mai apoi de rezistenta, pentru ca probabilitatea de accidente creste cu cat laptopul este plimbat mai mult, optiuni de conectivitate si un accent pus in special pe usurinta utilizarii tastaturii si a touchpad-ului.

Dintre laptopurile ce se incadreaza in toate aceste cerinte, majoritatea sunt de la firme cunoscute, obisnuite cu exigentele acestui tip de clienti si prin urmare, cele mai multe laptopuri sh sau noi se pot gasi in majoritatea magazinelor de specialitate.

Top 5 modele de laptopuri business

5. Lenovo ThinkPad T420 – acest laptop al celor de la Lenovo se remarca prin viteza, durata impresionanta a bateriei si numeroase optiuni pentru cresterea acestei durate. ThinkPad T420 arata la fel ca fratele sau mai mare T410, insa vine cu schimbari importante sub carcasa, ce fac sistemul unul mai de incredere. Designul lasa insa de dorit, touchpad-ul fiind prea mic, iar camera avand o rezolutie slaba.

4. Dell XPS 14z – este cel mai subtire notebook cu monitor de 14 inch, ce se distanteaza de alte modele prin echilibrul perfect mentinut intre design si performanta. Printre calitatile sale se numara carcasa subtire si durabila, designul superb, performanta ce nu lasa de dorit, USB 3.0 si o tastatura comoda, pe de alta parte insa, partea audio este slaba, modelul standard venind doar cu doua porturi USB si o durata a bateriei ce nu tine pasul cu competitia.

3. Apple MacBook Pro – lansat in toamna anului 2011, Macbook Pro este dotat cu un procesor mai rapid si o placa grafica mai puternica, situandu-se din punctul de vedere al performantei inaintea competitiei, insa upgrade-urile sunt minore fata de versiunea anterioara, iar modelului inca ii lipseste un drive pentru Blu-ray si un port HDMI.

2. Samsung seria 7 Chronos: acesta este un laptop cu un ecran impresionant, ce se misca bine si este extrem de echilibrat, putand fi folosit si de gameri pentru jocurile mai putin pretentioase. Display-ul superior, performanta, designul elegant, webcam-ul si sunetul motiveaza pretul acestuia, insa touchpad-ul are nevoie de ajustari, iar bacteria nu poate fi schimbata.

1. Sony VAIO seria T: primul notebook ultrasubtire ce primeste aproape toate notele maxime mai ales pentru performanta, designul superb, diversitate de porturi, hard drive hybrid si un pret incredibil, ce se invarte in jurul sumei de 750-800 de dolari. Singurele defecte ale acestui model sunt tastatura si webcam-ul mediocre si faptul ca bateria nu poate fi schimbata de utilizator.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com