Top 5 metode pentru a rezolva chestionare online

metode permis autoUnele dintre cele mai des intalnite motive pentru care nu se promoveaza examenul de carnet de soferi sunt lipsa de atentie, emotiile si graba. Continutul intrebarilor este de cele mai multe ori citit in viteza si varianta de raspuns aleasa pe ghicite.

Aceste greseli se intampla din cauza lipsei de experienta si lipsa de familiarizare cu acest gen de teste.

Un procent de peste 67% dintre cursantii care au luat examenul teoretic pentru obtinerea carnetului din prima sustin ca testele si chestionarele online au jucat un rol semnificativ in reusita lor.

Rezolvarea de chestionare online, secretul promovarii examenului din prima

Chestionarele online au un rol foarte important in buna intelgere a notiunilor de circulatie si a conduitei in trafic. Aceste teste auto sunt special gandite si concepute pentru a testa in amanunt cunostintele cursantului si doritorilor de carnet. Chestionarele DRPCIV online au exact acelasi format conform testelor oficiale care se folosesc in examenul oficial si sunt in permanenta reactualizate in timp real conform legislatiei in vigoare.

Primul pas pentru un examen reusit este de a invata legislatia si completarea a cat mai multor chestionare.

5 pasi simplii pentru completarea corecta a chestionarelor auto

1. Atentia deplina. Atunci cand se incepe un test nou primul lucru recomandat este de a citi toate intrebarile impreuna cu variantele de raspuns. Dupa ce se parcurge acest prim pas urmeaza rezolvarea punctelor care se cunosc 100%.

2. Rezolvarea intrebarilor mai putin cunoscute. Acest pas este ceva mai dificil dar se poate apela cu incredere la butonul “raspunde mai tarziu”. In acest fel, sansele de a acumula cat mai multe raspunsuri corecte cresc.

3. Intrebarile capcana. Acestea sunt cu siguranta cele mai dificile si ridica cele mai multe probleme. Majoritatea variantelor de raspuns sunt logice asa ca, cu atentie sporita si rabdare se poate alege raspunsul corect. Exista maxim 3 intrebari cu multiple variante de raspuns, 2 dintre acestea cu cate 2 raspunsuri si o singura intrebare cu 3.

4. Citirea de mai multe ori a intrebarilor problematice. Chiar daca la prima privire intrebarea pare a fi usoara exista posibilitatea ca aceasta sa aiba un sub inteles sau multiple variante de raspuns care pot ridica probleme si confuzii. Citirea cu atentie sporita si eliminarea emotiilor garanteaza succesul de a promova testul.

5. Parcurgerea a cat mai multor teste de pregatire. Instructorii auto recomanda ca in perioada de pregatire pentru examen sa se rezolve cat mai multe chestionare online pentru ca doritorii de permis sa se familiarizeze cat mai bine cu modul in care se desfasoara testele teoretice. Chestionarele DRPCIV simuleaza cat mai real modul in care se desfasoara testele oficiale.

Afla de pe click.ro si alte secrete de a obtine permisul auto.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com