Top 5 ochelari de soare sport

ochelari-de-soare-sportDesi in ultimii ani ochelarii de soare se impun din ce in ce mai mult drept accesoriu de moda atunci cand vine vorba de ochelari de soare pentru sportivi, un numar de calitati esentiale pentru protejarea ochilor, precum ramele ce acopera bine ochiul si lentilele rezistente cu vizibilitate perfecta, sunt mai importante. Este de datoria marilor companii producatoare de ochelari de soare pentru sportivi sa combine toate aceste necesitati cu design-uri mereu in pas cu moda. Iata o lista de companii ce se mentin in top cu modele de ochelari sport ce mentin echilibrul intre performanta si design:

1. Oakley

Oakley fac ochelari de soare pentru orice sport, vreme, conditii de iluminat sau gusturi in materie de moda. De obicei modele Oakley au rame usoare, rezistente la impact, ce ofera durabilitate maxima si pot fi personalizate in cea ce priveste lentilele, protectia pentru nas sau marime.

2. Smith

Smith Optics ofera o selectie de ochelari special conceputi pentru sporturi, ce vin de obicei cu lentile interschimbabile si acoperire perfecta a ochilor. Protectia pentru nas si tample este imbracata in cauciuc pentru a nu aluneca in timpul activitatii sportive intense, iar la cumparare, acestia pot fi achizitionati cu lentile pentru diverse conditii de lumina.

3. Native Eyewear

Native Eyewear si-au capatat reputatia producand ochelari sport la preturi rezonabile fara a compromite calitatea. Acestia sunt dotati cu toate optiunile necesare unei perechi de ochelari de soare sport: protectie UVA si UVB 100%, rame usoare si flexible, protectie nas ajustabila si un sistem anti-aburire.

4. Polaroid

Lentilele polarizate protejeaza impotriva lucirii puternice, ce poate afecta ochii atunci cand este reflectata de pe suprafete precum zapada, apa sau soseaua, de aceea companiile precum Polaroid, realizeaza o gama variata de modele ochelari sport, ce se gasesc la preturi acesibile in marea majoritate a magazinelor de profil sau pe www.ochelarioriginali.ro, fiind preferati de multi atleti precum ciclistii, schiorii, jucatorii de golf si sportivii de la triatlon ce au nevoie de vedere impecabila in lumina puternica.

5. Rudy Project

Aparuti pentru prima data in Italia, in 1985, iar mai apoi extinzandu-se rapid in intreaga Europa, ochelarii de soare sport Rudy Project sunt recunoscuti drept fiind de ce mai inalta calitate, dar si cei mai scumpi ochelari sport din industrie, acestia avand ramele cele mai durabile si usoare.

Alte companii ce merita mentionate in industria de ochelari sport sunt UnderArmour, mai noi in industrie, insa deja bine cunoscuti, Bolle Sport, cu un numar incredibil de 13 lentile interschimbabile, Tifosi Optics, ce ofera calitate la preturi acesibile sau bine cunoscuta firma de articole sport Nike, ce ofera si o varietate de ochelari de soare incluzand modelul Nike Skylon cu rame de metal Flexon si lentile polycarbonate rezistente la zgarieturi.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com