Trucuri si tutoriale WordPress

Dupa cum ati vazut din felul cum arata acest blog nu sunt prea priceput la WordPress, stapanesc doar cateva notiuni de baza si mai invat din cand in cand cate ceva. La inceput citeam de pe site-ul oficial al WordPress dar de multe ori nu gaseam ce ma interesa sau informatiile erau incomplete, numarul de pluginuri este urias si nu stii pe care sa il alegi care ar fi mai util pentru site-ul tau.

Si ziele trecute am observat ca exista un site in limba romana „Trucuri si tutoriale WordPress” unde sunt cateva articole cu tutoriale WordPress, unele din ele fiindu-mi chiar de folos, acum vad ca site-ul este inca la inceput si nu are foarte multe articole, dar intr-o discutie cu proprietarul am inteles ca a scrie mult mai multe astfel de articole utile pentru cei care nu stiu deloc sau foarte putin despre WordPress . Am gasit pe acest site si cu diverse trucuri WordPress,  de exemplu au un articol numit „Blogroll cu plata prin sms si activare automata” ce te poate ajuta sa castigi ceva bani cu blogul tau WordPress.

O sa mai vizitez din cand in cand acest site sa vad ce articole noi si interesante cu trucuri si tutoriale WordPress au mai publicat, si astfel o sa invat si eu cate ceva nou.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com