Vreti o masina profesionala de facut cuburi de gheata la promotie?

masina-de-facut-cuburi-gheataAveti nevoie in restaurantul dvs. de masini de facut cuburi de gheata?

 

ContiGrup are saptamana aceasta la promotie masina de cuburi de gheata GALA NG 30W, cu cea mai mare capacitate de stocare (15 kg, adica 652 cuburi), la un pret de doar 734 euro (fara TVA).

 

Aceasta masina dispune de un temporizator electromecanic si de termostat, fiind extrem de usor de utilizat de catre angajatii unitatii de alimentatie publica respectiva.

 

Cuburile rezultate au un gramaj de 23/30 cc., productivitatea acestui utilaj oferit spre comercializare celor interesati de ContiGrup, fiind de 32 de kg in 24 de ore.

 

Masina de cuburi de gheata GALA NG 30WA are niste dimensiuni reduse, de doar 405x5151x715 mm si o greutate de doar 40 de kg, de aceea poate usor sa fie amplasata chiar si in incaperi de dimensiuni mici.

 

Mai mult decat atat, ventilarea se face frontal, de aceea este posibila inclusiv incastrarea ei, in conditii de maxima siguranta.

 

Chiar si reparatiile se pot efectua cu maxima operativitate in cazul masinii de facut cuburi de gheata GALA NG 30W, fara a fi necesara demontarea intregului utilaj horeca, deoarece dispune de un cadru de otel inoxidabil special proiectat in acest sens.

 

Cutia de depozitare este izolata cu spuma poliuretanica, iar cuburile de gheata nu au bule de aer in interior, deoarece apa circula in mod regulat in interiorul echipamentului Gala NG, pentru ca inghetarea lor sa se produca treptat, in straturi subtiri. Din acest motiv ele sunt transparente si au o rezistenta dubla la topire, fata de cuburile obisnuite.

 

Ar mai trebui mentionat, in seria de elemente descriptive ale masinii de facut cuburi de gheata Gala NG 30W, duza de pulverizare, patentata de ITV , care nu permite acumularea de calcar (sistemul spray).

 

Si pentru ca am amintit de aceasta masina de facut cuburi de gheata, tot de la ContiGrup puteti achizitiona de la sectiunea „Masini de inghetata” si un echipament horeca profesional, foarte performant, cu ajutorul caruia se poate prepara o multime de tipuri de inghetata, dar si tot felul de serbeturi, iaurt semi-congelat sau alte delicioase deserturi reci.

 

Masina de inghetata oferita de ContiGrup celor interesati este realizata din otel inoxidabil si parti din material plastic de buna calitate, cu un recipient detasabil din aluminiu ce dispune de o capacitate suficienta, de circa 1,4 litri.

Acest echipament horeca poate sa raceasca preparatele pana la – 35 ° C.

 

Dimensiunile masinii de inghetata sunt foarte reduse, de doar 295x395x315 mm, iar puterea sa este de 150 W / 230 V 50 Hz, de aceea poate sa fie amplasata cu usurinta in bucataria oricarui restaurant care se respecta.

 

Pentru detalii legate de cele doua produse mentionate mai sus si modul in care puteti sa achitati contravaloarea acestora luati legatura cu un specialist ContiGrup.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com